Firmaprofil

ALUSTÅL Design Aps ejes af William Scharling.

Firmaet er udskilt fra det tidligere ALUSTÅL A/S, hvor jeg har været ansat eller tilknyttet gennem de sidste 30 år, som værkfører og ingeniør. De fleste skibe som er bygget på ALUSTÅL har jeg konstrueret.

Jeg er udlært som bådebygger på WALSTEDS bådeværft, og har derefter læst til skibsingeniør på Helsingør teknikum. I mit tidligere virke har jeg arbejdet som skibsingeniør i Australien, hvor jeg hovedsageligt konstruerede fiskerbåde og mindre arbejdsbåde i træ, stål og glasfiber. Jeg har arbejdet på det tidligere glasfiberværft, EJVINDS Bådeværft i Rantzausminde, med store glasfiberbåde til marinen, og hos ALUSTÅL med fiskerbåde og passagerbåde i stål til bl.a. Grønland. I alt har jeg deltaget i konstruktion eller bygning af mere end 100 skibe.

Firmaets nuværende virke er salg og konstruktion af fiskerbåde, arbejdsbåde og mindre fartøjer i diverse materialer som stål, aluminium og glasfiber. Gennem tiden har jeg samarbejdet med de fleste værfter i Danmark for levering af stålskrog. Derudover foretager jeg skibsmæssige konsulentarbejder, herunder stabilitetsberegninger, ombygninger, besigtigelser m.m.

En særlig specialitet er salg og konstruktion af dyser, rordyser og effektror.

Alustål Design Aps - Havnepladsen 4 - 5900 Rudkøbing
Tlf. +45 62511560 - Mobil +45 20769673
Email: scharling@alustaalship.dk

William Scharling